Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je ostala unakažena trbuha i grudi, novim plastičnim operacijama došla je do naslovnice Playboya


Tara Reid se pojavljuje u američkom izdanju časopisa Playboy, koji će se na tamošnjim kioscima pojaviti 18. prosinca, u toplesu, kako bi ušutkala sve one zle jezike koji kritiziraju njeno tijelo.

Vezani članci Vrući prizori Sloboda! Spremne su za ležerni vikend pa su se već raskomotile i opustile Pohvalile se atributima Uska odjeća puca im po šavovima, a napetost je dovela i publiku na rub sjedala

Ova 34-godišnja glumica ostala je unakažena nakon plastične operacije grudi i liposukcije trbuha. Na njezinom trbuhu, nakon operacije, vidljive su bile nakupine bora stoga unatoč novim operacijama pretpostavlja se da je glumica i dalje nezadovoljna svojim tijelom.

'Nije to neka velika stvar' , ističe Tara i dodaje: 'Kada pričam o tome samo otvaram staru ranu. To samo nije bila dobro izvedena operacija, dešava se' izjavila je u intervjuu za njojurški TV kanal WPIX.

'Nije prošlo dobro, pa sam popravila grudi. Sada sam OK i želim da ljudi znaju da sam dobro. Popravila sam ih u proteklih pet, šest godina, ali svi samo žele pokazivati stare fotografije. To je tako nepošteno. To je jedan od razloga zašto sam pozirala za Playboy - da pokažem ljudima kako ja izgledam sada' izjavila je Tara.

>> Tara Reid završila na liječenju!

Poznata glumica dodala je kako je već prije dobivala ponude za poziranje za Playboy, ali da ih nije mogla prihvatiti. Sada to može jer se osjeća zadovoljna svojim tijelom i na te slike gleda kao nešto pozitivno, nešto što je čini moćnom.

'I prije je bilo ponuda ali ja nisam osjećala da je pravo vrijeme za to' izjavila je. Bila sam mlađa, i sada u svojim tridesetima smatram da sam u najboljem psihičkom, mentalnom i duhovnom razdoblju. Osjećam se odlično i ponosna sam na to. Znate da je Playboy iznimno popularan časopis i mnogo nevjerojatnih zvijezda prihvatilo je njihove ponude pa zašto ne bih i ja'.