Službene fotografije iz tradicionalnog Pirellijevog kalendara za 2012. godinu prepravile su internet. Zaista je teško odlučiti koja je od njih ljepša... zato smo vama odlučili prepustiti izbor!


Ovogodišnje 39. izdanje Pirellijeva kalendara posvećeno je obljetnici ujedinjenja Italije koje se ove godine slavi po 150 put. Vođeno tom niti izabran je i fotograf koji je bio zadužen za njegovo stvaranje. Taj posao povjeren je Mariju Sorrentiju, rođenom napolitancu koji trenutno živi u New Yorku.

Vezani članci Kate i Lila Moss - 1 Laskaju joj da njena kći i ona izgledaju kao sestre, ostvarila je zavidnu karijeru, no skoro se uništila ovisnošću Naomi Campbell (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Koliko znate o ovim prelijepim ženama za kojima uzdišu i muškarci i žene?

Mario Sorrenti poznat je upravo po svojim aktovima, a na tim fotografijama snimljenim na rajskom otoku - Korzici nalazi se 12 modela i poznatih ljepotica koje su se na Pirellijevom kalendaru pojavljivale i ranije.

Među odabranim ljepoticama za 2012. godinu našle su se Lara Stone, Kate Moss, Milla Jovovich, Malgosia Bela, Margareth Made, Saskia de Brauw, Isabeli Fontana, Guinevere van Seenus, Joan Smalls i japanska glumica Rinko Kikuch.