Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čak se i otvaraju rehabilitacijski centri za pomoć seksualnim ovisnicima. Veliki broj djevojaka i žena u Velikoj Britaniji i SAD-u, čak i tinejdžerki, potražilo je pomoć stručnjaka za seksualnu ovisnost.


Jedan od najpopularnijih rehabilitacijskih centara za seksualnu ovisnost kod žena je Life Healing Centre u gradu Santa Fe, u Novom Meksiku, prenosi Pincom.

Vezani članci Slika nije dostupna ŠOK U BOLNICI Dječak i djevojčica levitirali i hodali unatrag po zidu Slika nije dostupna Strašno! Ovo je jedini zabilježeni slučaj u kojem je DUH uzrokovao smrt čovjeka!

Jednomjesečni tretman u centru iznosi 164.000 kuna. Pacijentice borave u skromnim bungalovima bez TV-a, mobitela ili kompjutera. Dan započinju zajedničkim motom, 'Ovo nije moja krivnja', jer je, kako navode stručnjaci, bitno da se pacijenti oslobode osjećaja da su krivi.

'Terapija se sastoji u podjeli osjećaja s drugima, jer žene su najčešće usamljene i traže pažnju partnera pa ih ta želja odvede u drugom smjeru', kaže Philip Hodson, jedan od zaposlenika.

Među pacijenticama se nalaze i žene koje su bile ovisne o online seksu sa strancima, kao i prostitutke opsjednute svojim 'poslom' i mijenjanjem što većeg broja mušterija i partnera. Seksualni ovisnici oba spola imaju psihološki, a ne fizički problem, tvrde stručnjaci.