Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čuveni britanski Times pozabavio se citatima koji su obilježili ovu godinu.


Čuvena izjava Nives Celzijus o njezinom seksu sa suprugom na Dinamovom stadionu našla je svoj put u svijet i završila u britanskom Timesu, koji ju je smjestio na svoju ljestvicu deset citata koji su obilježili ovu godinu, objavljeno je na službenoj njemačkoj web-stranici Nives Celzijus.

Vezani članci Slika nije dostupna Svi bruje o njezinom razvodu, a ona tulumari punom parom Slika nije dostupna Ma je li itko i primijetio knjigu?

U tekstu se nadalje navodi da 'bolji odgovor zlobnicima koji tvrde kako Nives lupa gluposti koje nikoga ne zanimaju, hrvatska starleta s inozemnom karijerom nije mogla dobiti, jer nema svaka hrvatska starleta, a bogme ni prava zvijezda, crticu o sebi u uglednim svjetskim medijima'.

>> Nives Celzijus je 14. najljepša žena nogometaša svijeta

Ipak, Nivesina izjava nije proglašena izjavom godine; pretekla ju je Jamiee Grubb, konobarica s kojom je Tiger Woods varao svoju suprugu, a ukoliko ste je zaboravili, glasi ovako: 'Nadam se da će mi Tiger oprostiti što sam našu priču prodala medijima i da ćemo ostati dobri prijatelji'.