Soraja Vučelić je odradila još jedno vruće snimanje za srpski Playboy. I to za proljetno izdanje koje izlazi u ožujku.


Na YouTubeu je osvanuo video sa snimanja za naslovnicu posljednjeg broja srpskog Playboyja, u kojem je prikazana vruća atmosfera fotografiranja za erotski časopis. Fotkanje je trajalo čak 10 sati. U priloženom videu pogledajte kako je izgledalo snimanje.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Soraja 'izvisila', Anastazija ide na svjetsko Playboy finale! Slika nije dostupna Jenny McCarthy nas počastila vrlo moćnim dekolteom!

A Soraja je sa serijom fotografija koje je objavila na Facebooku otkrila kako održava svoju seksi liniju koja ju je učinila Zečicom godine srpskog izdanja Playboyja.

Tako je 25-godišnjakinja na Facebooku objavila fotografije koje je prikazuju kako s osobnom instruktoricom trenira boks.

Soraja je pozirala u sportskom izdanju dok je s boksačkim rukavicama udarala vreću za boks, a sve je popratila s prigodnim komentarom.

'Nek se čuvaju frustrirane kučke. Mislila sam da je takva vrsta izumrla no vidim da nije', napisala je Soraja na Facebooku.

Što je ovom izjavom željela poručiti te tko joj je 'stao' na žulj... vjerojatno će i sama uskoro otkriti. A do tada uživajte u vrućim scenama koje vam je priredila.