Usprkos tome što je bila proglašena srpskom Zečicom godine, Soraja Vučelić neće ići na finala svjetskog Playboy natjecanja.


'Informacija da ću ja predstavljati Srbiju na svjetskom izboru na Filipinima je točna. Malo je reći da sam presretna zbog toga jer smatram da je veliki uspjeh predstavljati svoju zemlju na jednom takvom natjecanju.

Vezani članci Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan Slika nije dostupna Začinite vaše praznike sa seksi zečicama!

Obećavam da ću dati sve od sebe da se što bolje plasiram i donesem titulu u Beograd', kazala je za PressOnline zečica Anastasija Buđić, zbog koje je srpska Zečica godine Soraja Vučelić 'izvisila' sa finala svjetskog Playboy natjecanja.

>> Kipući kalendar: Soraja i Anastasija pokazale atribute

Kako je bila proglašena za Zečicu godine, Soraja je bila favorit za odlazak na Playboy natjecanje, no uredništvo srpskog izdanja se ipak na kraju odlučilo za njezinu ljutu suparnicu Anastaziju, a čisto sumnjamo da je Soraja oduševljena s dotičnom odlukom, no za sada istu nije komentirala putem medija.