Od kada je ušla u kuću reality showa 'Parovi', go-go plesačica Jelena Đokić iz dana u dan sve više šokira gledatelje i uzbuđuje muške natjecatelje.


Odmah po ulasku u reality show 'Parovi' go-go plesačica Jelena Đokić već prvi dan je s Daliborom Ristićem prvo 'odradila' u bazenu žestoku predigru, nakon koje su se posekasali u tajnoj sobi, što je bacilo u očaj njegovu partnericu Mariju Bogunović.

>> Predigra u bazenu, pa se seksali pred kamerama!

Vezani članci Slika nije dostupna Preseksi gola Emma najavila vruće ljeto! Slika nije dostupna FOTO: Tako Coco čestita Božić svim svojim obožavateljima!

A već sljedećeg dana, u srijedu Jelena je napravila pravi show te je digla temperaturu u kući do 'usijanja' kada je na nagovor svog partnera Stevana Radivojevića počela plesati u bazenu te je ubrzo ostala u toplesu, na oduševljenje muških članova realityja, piše srpski Puls.

'Skini i gaćice', dobacivali su joj natjecatelji no Jelena to nije željela učiniti, ali je zato svim muškarcima koji su se našli u bazenu dozvolila da je diraju kako god su željeli.