'Medvjedići s lošim prizvukom' najprije su bili dobar štos, a sada su kult za kolekcionare.


Pete si kopa po nosu. Headley se 'špika' pribadačama. Ringo je lud za body piercingom. Sean si brijaćim aparatom urezuje linije po krznašcu. Jock je uklješten u kožne sadomazo okove. Huey se nalijeva s pivom i povraća. Nick zastrašuje okolinu divovskom motornom pilom. Willy u egzibicionističkoj pozi pokazuje pimpek. Scarlet maršira u crvenom lateksu. Russell se češe po jajima. Roger premlaćuje lutku za napuhavanje. Drew pokazuje tatooe. Frank, obučen u pregaču s natpisom chef, nudi svoj “hotdog” između dviju kriški kruha. Violet nosi erotsko donje rublje ljubičaste boje. Dick se oduševljava gaćama s nalijepljenim dildom. Bernie puši pozamašan džoint. Nobby u navijačkim bojama dokazuje koliko ga ima među nogama. Louie se napinje na zahodskoj školjki. Rudy vam pokazuje guzicu. A Dee-Dee ispod krznenog kaputa nosi žensku odjeću.

Vezani članci Slika nije dostupna Nema tko nije pogledao: Porno diva izazvala pomutnju na plaži Slika nije dostupna Ovo je guza koja će vam oduzeti dah!

Tako izgleda prva serija nepristojno nestašnih medvjedića, koja je zaključena s lukavcem koji u jednoj ruci drži toljagu a u drugoj tuljančića tjulenjčka. 

Novu garnituru je otvorio Sid, koji prstom miješa po posudi s otrovom. Chas je zaključan u pojas nevinosti. Gus ima gaće na glavi. Henry se samozadovoljava s usisavačem za prašinu. Ewan 'radi' ovcu. Vic se šepiri u majici s natpisom fuck off. Duncan tura šapicu u uključeni multipraktik. Ray si s povećalom gleda pimpek. Valentino si iz prsiju čupa srce. Horace pokazuje naušnicom probodeni jezik. A Colt si puca u glavu. Slijede medvjedica - samohrana majka s troje uplakanih medvjedića i medo s maskom Jasona Vorheesa i s krvavom sjekirom u ruci. Priznajte, nemate pojma o čemu je riječ. 

No, govorimo o deset centimetara visokim predivno izrađenim kipićima najslađih i dakako po ponašanju najnekorektnijih medvjedića (i medvjedičica!), što ste ih imali priliku vidjeti od ranog djetinjstva dalje, izrađenim od tvrde plastike koja izgleda kao kamen. 

Bad Taste Bears, kako se kolekcija službeno zove, razumije se da je nastala potpuno slučajno. Peter Underhill, britanski crtač i dizajner motiva za dječje pidžamice jednom je radio do kasno u noć. Sit svih onih besprijekornih likovaa, koji su mu titrali pred očima, u navali kreativnog bijesa je iz čiste osvetoljubivosti najljupkijeg medvjedića "naoružao" motornom pilom, a sljedećeg dvocjevkom što si je gura u usta. Medvjedići su se Peterovim znancima i kolegama nevjerojatno dopali i od crteža do figurica bio je još samo korak. 

Kolekcionarski kult rodio se 1995. godine i do danas ima na tisuće članova diljem svijeta. Ništa čudno, kada kupite jednog medvjedića, zavolite ga do te mjere da morate skupiti sve, no na žalost mnogi su rasprodani. Cijene figurica, koje se mogu nabaviti i u umanjenom obliku privjesaka za ključeve, kreću se od 15 engleskih funti dalje, no na sajmovima erotike mogu se kupiti i po znatno nižim promocijskim cijenama. A inače se po sve dodatne informacije o otkačenim medvjedićima možete odsurfati na www.badtastebears.com.

Više o sljedećoj temi pročitajte na Sexation.info.