Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Volite li seks na javnom mjestu, IN magazin otkriva kakva vas kazna očekuje ako vas uhvate na djelu.


Seks na javnom mjestu većini ostaje tek neostvarena maštarija. Mladić kojeg ćemo radi zaštite identiteta zvati Alen prkosi osjećaju srama i često se izlaže kompromitirajućim situacijama. Intimni odnos podijeljen s pogledima slučajnih prolaznika pruža mu nezamjenjivo uzbuđenje.

Vezani članci Slika nije dostupna Vodili ljubav na vrhu najpoznatijeg sata u Sydneyu Slika nije dostupna 'Zajedno na mliječnoj stazi' - promocija dojenja na javnom mjestu

'Kad je najbolje krenulo naišla je jedna grupa cura i kada su skužile šta radimo... dio cura je počeo vrištati, dio se počeo smijati. U principu jedan dio ljudi je interesiralo šta to radimo i što se događa, a drugi dio je pobjegao glavom bez obzira', priča Alen u IN magazinu.

Iako je seks isprobao na većini javnih mjesta, novih mu ideja ne nedostaje. Idući pothvat bit će javni gradski prijevoz. Svoju potrebu ne smatra poremećajem: 'Kad emocije preplave mozak onda u takvim momentima popustite, slabije kontrolirate nagon i onda primarne želje dođu do izražaja. Seksualno ponašanje na javnom mjestu ili u vlaku i u avionu pravomoćno spada u čisti egzibicionizam.

Obogaćivanje seksualnog života na ovakav način za Alena je neprekidan izazov. S djevojkama tvrdi, lako pronalazi zajednički jezik.