Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uz pomoć bioritamskog broja saznajte kakvi su vaši seksualni apetiti, kako s ljubavnim umijećem stoji vaš partner i sa kim se generalno najbolje slažete u seksu. Bioritamski broj se dobiva zbrajanjem svih brojeva iz datuma rođenja bez godine. Npr. ako ste rođeni 15.11.1985. vaš bioritamski broj je 1+5+1+1=8. Ako zbroj kojim slučajem iznosi 10, onda je vaš broj 1. Ako je viši od deset, npr. 13, onda je vaš broj 3. Ugodnu zabavu!


Broj 1

Žena: Strastvena je i od rane mladosti traga za pravom ljubavi. Vatrena, ali puna snova i ideala. Ima razvijenu intuiciju i zna ugoditi muškarcu. Živi za ljubav, a ne za avanturu.
Muškarac: Uživa u seksu i sklon je perverzijama koje pravda razvijenom maštom. Kad baci udicu, ne odustaje dok ne osvoji plijen. Dominantan je u seksu.
1 se slaže sa 8, 6 i 3. Treba izbjegavati 2 i 9.

Broj 2

Vezani članci Slika nije dostupna Nesretni brojevi rođenja i njihov utjecaj na sudbine slavnih Slika nije dostupna Numerolozi: Pazite što radite 10.11.'12. u 13:14 sati

Žena: Ne uživa naročito u seksu, ali se ne predaje lako. Za nju je to dužnost koju pokorno obavlja. Ipak, rano se upušta u seksualne odnose.
Muškarac: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji ljubavnik, inicijativu prepušta ženi. Pošto je prilično neodgovoran, ženama se preporuča da u odnosu s dvojkom budu oprezne i same se zaštite od neželjene trudnoće.
2 se slaže sa 6 i 8. Treba izbjegavati 3 i 7.

Broj 3

Žena: Cijelo njezino tijelo je erogena zona. U stalnoj je potrazi za idealnim, sklona je promiskuitetu. Ovdje zapravo imamo dva ekstrema: totalno nezainteresirana, ili nabijena seksualnošću i spremna na česte izmjene partnera.
Muškarac: Pravi ljubavnik, alfa mužjak, ako nađe partnericu koja će pratiti sve njegove erotske zahtjeve imat će vatreno i nezaboravno seksualno iskustvo.
3 se slaže sa 6 i 5. treba izbjegavati 2 i 9.

Broj 4

Žena: Skrivena vatra, vodi direktno u ekstazu, gazda u krevetu. Ona pokreće inicijativu, izvanredna je ljubavnica.
Muškarac: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi, ali sebičan.
4 se slaže sa 8, 6 i 5. Treba izbjegavati 2 i 1.

Broj 5

Žena: Brzo se zasiti svog seksualnog partnera. Kada nema inovacija, mijenja partnera, ali kad stvarno voli, maštovita je i ispunjava svaki seksualni prohtjev svog muškarca.
Muškarac: Francuska škola. Vrlo potentan muškarac kojeg uzbuđuje ljepota ženskog tijela. Zna biti egoističan.
5 se slaže sa 8 2 i 3. Treba izbjegavati 6 i 9.

Broj 6

Žena i muškarac: Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Seks je za njih uživanje. Imaju jak seksualni apetit, a istovremeno traže nježnost i komplimente. Predigra je obavezna i to duga i nikako monotona.
6 se dobro slaže sa 1, 2, 3 i 4. Treba izbjegavati 5 i 9.

Broj 7

Žena: Mistična je, ali vodi igru, mijenja poze i diktira tempo.
Muškarac: Izuzetno potentan, maštovit i originalan. Njeguje tehnike Dalekog istoka. Seks sa sedmicom je uzbudljiva vožnja, čija je posljednja stanica orgazam.
7 se slaže sa 2, 7 i 6. Treba izbegavati 1 i 5.

Broj 8

Žena: Od muškarca zahtijeva sve što joj padne na pamet. Seksualno oslobođena osoba, zna tražiti nemoguće i sklona promiskuitetu.
Muškarac: Brz, potentan, maštovit, seks mašina je prava riječ koja ga opisuje.
8 se slaže sa 5, 2 i 8, a treba izbegavati 6 i 1.

Broj 9

Žena: Seks je za nju nešto lijepo i uzvišeno. Sklona je klasičnim pozama, mada kad emocije prorade, zna biti vrlo maštovita ljubavnica.
Muškarac: Njega treba samo hvaliti, naročito njegovu muškost i kvalitete.
9 se dobro slaže sa 8 i 1. Treba izbjegavati 6 i 2.