Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Preočitajte nekoliko jednostavnih uputa kako ojačati orgazmičke mišiće te tako uživati duže i intenzivnije.


Sam penis nije mišić, stoga direktno treniranje penisa nije moguće. Možemo ojačati mišiće dna zdjelice. Vježbe su jednostavne, a posljedično će osigurati snažnije orgazme i bolju kontrolu za vrijeme seksa.

Vezani članci Slika nije dostupna Propast obrtništva: "Nitko ne bi htio radit i proizvodit, svi bi htjeli trgovat" Slika nije dostupna Jedna za majstore: Naučite kako doskočiti oštećenim šarafima

Mišići se nalaze između stidne kosti i trtice. Najlakše ćete ih naći kada urinirate. Pokušajte zaustaviti mlaz urina. Mišići što ćete ih koristiti su upravo oni koje tražimo. Budući da zadržavanje urina nije zdravo, to koristite samo za lociranje tih mišića. Kada imate osjećaj gdje su, počnite s jednostavnim vježbama. Mišiće deset puta za redom napnite i zadržite tri sekunde. To ponovite dva do tri puta na dan. Polako povećavajte broj ponavljanja, a istovremeno pokušajte brzim stiskovima dodati polagane, kontrolirane stiskove. 

Pokušajte brojiti do deset i pri tome polako napinjati mišić. Kada je potpuno napet, napetost sačuvajte bar deset sekundi. Pokušajte na određenu količinu brzih stiskova napraviti za pola manje polaganih. Prednost vježbanja tih mišića je da to možete činiti bilo gdje i u bilo kom položaju - u uredu, za vrijeme gledanja televizije ili za oživljavanje dosadnog razgovora. 

Vrlo slično trenirate i mišiće čmara, koje vjerojatno već svi dobro poznajete, jer vam u neugodnim trenucima pomažu sačuvati bar malo dostojanstva. Mišiće snažno napnete i držite ih napete što duže vrijeme. Opustite i ponavljajte dok vam godi.

Za kraj ćemo vam predstaviti još dva položaja koji pomažu opustiti navalu krvi u zdjelicu i pomažu kod zdrave prostate.

Položaj izvedemo iz položaja ČATURGANGA DANDASANA – jednostavno rečeno - stajanja na sva četiri ekstremiteta. Da još pojednostavimo, radite sklekove i zaustavite se tik iznad tla, laktovi neka budu u liniji s tijelom. Prste na nogah istegnite prema natrag, koljena spustite na tlo i dignite se pomoću laktova. Pogled uperite u nebo. Pazite na izravnana ramena, u leđima vam mora biti udobno, tako ćete znati da je položaj pravilan. Niti jedan položaj iz joge ne smije uzrokovati bolove ili nelagodu.

BADHA KONOSANA (postolarski položaj) - u indiji su tako sjedili postolari za vrijeme svog rada i kako svi zanmo nikada nisu imali teškoće s prostatom. Sjednete na pod, sklopite stopala i pete povučete što više prema sebi. Leđa su izravnama, gledate ravno, ruke se na unutarnjoj strani bedara, možete se držati za gležnjeve. U tom položaju se pokušajte opustiti.

Više o ovoj temi pročitajte na Sexation.info.