Za već tradicionalni 'Thong Thursday, Coco si je ovog puta dala više truda, pa je, osim fotki koje ne ostavljaju puno mašti na volju, objavila i neke činjenice o tangama koje zasigurno niste znali!


Nitko nije kompatibilnija osoba za držanje kratkog tečaja o tangama od starlete koja nas gotovo svakodnevno uveseljava svojim golišavim fotografijama na društvenim mrežama. Tako je Coco zatweetala da su se prve tange pojavile 1939. kad je gradonačelnik New Yorka odredio da Fiorello La Guardia odredio da se gole plesačice moraju nečime pokriti, a da je prvi bikini s tangama dizajnirao Rudi Gernreich 1974.

>> Nestvarna poza u kojoj njezin suprug svakodnevno uživa

Vezani članci Inna Kanevsky Profesorica se obračunala sa samozvanim psiholozima s TikToka i postala hit Slika nije dostupna Pokrila se samo smokvinim lišćem!

Profesorica Coco nastavila je širiti mudrost o svom odjevnom predmetu pišući: 'G-string je oblik tangi s tankim vrpcama koji pokriva samo pubis. Ja ih osobno volim više nego tange jer se ljepše pocrni u njima' te 'Riječ tanga dolazi od stare engleske riječi 'thwong' koja znači fleksibilne kožne vrpce'.

>> U prozirnoj haljini pokazala kako ne nosi gaćice!

Kako bi na kraju i pokazala o čemu se raspisala, objavila je neizostavnu sliku sebe na plaži dok radi špagu u fluorescentno zelenim tangama koje se jedva naziru ispod njene stražnjice. I tko sad kaže da se ne može spojiti ugodno s korisnim?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.