Najpoznatiji britanski časopis za muškarce, ZOO je proslavio brojku od 200.000 fanova na Facebooku na njima specifičan način.


Časopisi ZOO i Nuts su najpoznatija britanska izdanja za muškarce, koji su od mnogih prelijepih i iznimno bujnih Engleskinja napravili zvijezde lansiravši ih u svijet glamur modela.

Vezani članci Demi Rose (Foto: Profimeda) Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama Kate Upton (Foto: Profimedia) Iako obožavatelji negoduju jer je smršavjela, bujni dekolte još je uvijek tu

Među njima su se našle Lucy Pinder, za koju je radijski voditelj Howard Stern rekao da ima 'najljepše grudi koje je ikada vidio', Sophie Howard, Sammy Braddy, Holly Pierce, Lacey Banghard, Emma Frain i mnoge druge prelijepe djevojke koje su od poziranja u toplesu napravile iznimno uspješne karijere modela.

>> Pogledajte dobro, jer je nikada više nećete vidjeti u toplesu!

>> FOTO: Nuts snimio najzločestiji editorijal ikada!

A časopis ZOO, koji je prije nekoliko dana na svojoj Facebook stanici dostigao brojku od 200.000 fanova, je odlučio to proslaviti na njima specifičan način, obavivši više od 160 fotografija svojih najseksi ljepotica.

U priloženoj foto galeriji pogledajte neke od najseksi ZOO djevojaka, a ako ih želite vidjeti sve, i to u toples izdanju, to možete učiniti -ovdje!