Kelly Brook je s novom linijom donjeg rublja koju promovira povodom Valentinova još jednom pokazala da je jedna od rijetkih žena koje mogu spojiti eleganciju i erotičnost.


Povodom skorog Dana zaljubljenih kompanija New Look je izbacila na tržište novu kolekciju donjeg rublja koja je inspirirana vintage kolekcijama iz prošlosti, a da bi osigurali dobru promociju iste su za zvijezdu svoje kampanje uzeli ženu koju mnogi zovu 'najljepšom na svijetu' i za koju bi se moglo reći da je utjelovljenje erotične elegancije – Kelly Brook.

Vezani članci Slika nije dostupna I da hoće, svoje bujne grudi ne može baš tako lako 'sakriti'! Slika nije dostupna 'Potpuno ga je ponizila, želi biti što dalje od nje!'

A da nisu pogriješili je pokazala poruka koju je na Twitteru postavila 32-godišnja Kelly. 'Prodaja New look donjeg rublja je narasla za 18 posto. Hvala vam svima puno', napisala je lijepa Engleskinja na društvenoj mreži.

Vijest o dobroj prodaji kolekcije koju promovira Kelly je dočekala u Brazilu, gdje se trenutačno s rođakinjom nalazi na odmoru, prije snimanja svog novog akcijsko-fantastičnog filma 'Heavy Metal'.