Zahia Dehar je u nekoliko godina doživjela doista nevjerojatnu transformaciju, a sav svoj uspjeh duguje svojim zavidnim fizičkim atributima, koje je i te kako znala dobro iskoristiti.


Zahira Dehar se prije godinu dana našla u središtu skandala koji je potresao Francusku, kada se doznalo da je tada 16-godišnja Francuskinja marokanskog porijekla prostituirala te da je svoje usluge, koje je naplaćivala u tisućama eura na noć, pružala nekim od najpoznatijih nogometaša Francuske, zbog čega su 28-godišnji Franck Ribery, 23-godišnji Karim Benzema i 31-godišnji Sidney Govou završili na sudu.

Vezani članci Zabava u krevetu Poslale tople pozdrave iz kreveta i oraspoložile ljude iz cijelog svijeta Dlanovi umjesto grudnjaka U panici su grudnjake prekrojile u maske pa se sad moraju snalaziti kako znaju

Lijepa Zahia, kojoj su sada 19 godina, medijsku pažnju je znala iskoristit u svoju korist, te od onda snima seksi editorijale, reklame, postala je manekenka, a na pariškom Tjednu mode je oduševila kada je na pisti predstavila seksi spavaćicu koju je sama kreirala.

>> Od maloljetne prostitutke do ovacija na Tjednu mode!

A sada je još jednom za časopis V pokazala svoje zamamne atribute koju su joj i omogućili da 'pokori svijet'. Uživajte u priloženoj foto galeriji!