Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unesite u vaš odnos malo zabave uz pomoć zanimljivih seksualnih igrica. I bez seksualnih pomagala moguće je rutinski seks u spavaćoj sobi učiniti raznolikijim. Pitate se kako?


Sjetite se igrica, što ste ih možda igrali u osnovnoj školi, kao što su Boca istine, Twister, Istina ili kazna… Uz malo dorade upravo te igrice mogu u vaš spolni život unjeti puno zabave. A osim toga, igrice su odličan način za komuniciranje s partnerom i dobar izgovor za širenje vaših spolnih horizonta.

Evo nekoliko igrica, koje možete igrati, a možete i sami izmisliti poneku:


Istina ili kazna

Što god vaš partner izabere - istinu ili kaznu, svakako će biti vrlo zanimljivo. Igricu igrate tako da partneru postavite pitanje. Ako na njega ne želi odgovoriti, postavite mu kaznu koju mora izvesti - a mašta nema granica, zar ne? No prije nego što krenete igrati tu igricu, radije unaprijed postavite granice zapitkivanja i tako vaše prošlosti ostavite na miru. Valjda ne želite s nekom sočnom izjavom pokvariti vaš odnos i možda u njega unijeti nepotrebnu ljubomoru? Izazov neka bude seksualno nečuven. Izazovite ga/ju da učini nešto što možda zbog ponosa nikada i niti pod kojim uvjetom ne bi učinio/la. Vidjet ćete do kuda je spreman/a ići zbog svoje sklonosti prema nadmetanju.

Abeceda

Kod ove igrice muškarac s vrhom jezika piše riječi na njen klitoris, a žena na njegov penis ili testise. Zadatak onoga po kome se piše na uzbuđujući način je pogoditi što ste napisali na njegovo najintimnije područje. Pri tome neka oči budu zatvorene, a za dodatnu uzbudljivost oči svoh partnera možete čak povezati nekom maramom.

Boca istine

Sjećate li se igre Boca istine još iz djetinjstva, kada ste je igrali sa djecom iz škole, s prijateljima? Jasno da ste tada bili ustreptali prije ljubljenja, no ovoga puta vas čeka malo uzbudljivija igra. Trebate bocu, olovku i veliki list papira. Na njega nacrtajte krug, koji neka bude približno dva puta veći od boce. Podijelite ga na 6 dijelova, pa u njih upišite razne seksi zahtjeve kojima mogu udovoljiti i muško i žensko (ljubljenje genitalija, nešto po izboru partnera, erotska masaža). Nemojte se bojati zavrtjeti bocu, jer bilo koji zadatak što ćete ga morati obaviti, povezan je s vašim partnerom. Kao dodatak vaše događanje snimite za kasnije gledanje.

Pornići

Vrlo jednostavno. Zajedno pogledajte neki erotski film, najbolje da bude konkretan pornić. Odaberite najbolje scene i pokušajte ih odglumiti sa svojim partnerom. Ako želite još malo više divljine, vašu kopiju originala možete snimiti s kamerom.

Seksi twister

Sjećate li se Twistera i svih onih čudnih položaja u koje ste se morali postaviti kako bi pobijedili ostale natjecatelje? Lijeva ruka na žuto, desna noga na crveno… Sada zamislite da istu igricu igrate sa svojim/om partnerom/icom potpuno goli. Sve što vam je potrebno je podloga Twistera i Adamov i Evin kostim. Zatim zavrtite strelicu te postavite ruku odnosno nogu tamo, kamo pokaže. Za još malo više uzbuđenja zbunite vašeg partnera/icu s lizanjem, ljubljenjem, škakljanjem. Zadnji koji ostane na podlozi je pobjednik ove seksi igre. Umjesto da započnete igru svučeni, pretvorite je u striptiz Twister. Svako okretanje strelice znači da se morate riješiti komada odjeće prije nego što zauzmete novi položaj.

Do gola

Ova vam igrica najvjerojatnije nije poznata. A ide ovako. Trebate radio ili televiziju, gdje uključite jedan od glazbenih programa. S parterom naizmjence pogađajte tko će biti izvođač sljedeće pjesme. Ako partner smatra da će to biti žensko, a pokaže se da je muško, mora svući komad odjeće. Ako pogodi, morate ga svući vi. U slučaju da nastupi grupa, oboje odbacujete komad odjeće. Da stvar ne bi predugo trajala, možete prekopčavati između glazbenih programa i postaja na radiju. Onaj tko prvi ostane bez odjeće, poražen je. Igru možete nastaviti s kaznama. Umjesto komada odjeće dakle recite neka vam pokaže kako bi vas zaveo/la, ili neka se pred vama samozadovoljava…

Igrice su vrlo prikladne također ako imate novog partnera s kojim još niste otkrivali različite plodove strasti vaših tijela. Tako malo možete opustiti atmosferu, a uz to se još nevjerojatno uzbuditi i zabaviti. Jamčimo vam nezaboravna sjećanja.

Više na sexation.info

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju