Prva hrvatska erotska drama '7seX7' Irene Škorić kreće u osvajanje hrvatske publike.


Kontroverzni dugometražni debi uspješne mlade redateljice i scenaristice Irene Škorić podigao je dosta medijske prašine i osvojio simpatije mnogobrojne publike.

Vezani članci Slika nije dostupna Lijepa na mamu: Rijetka prilika u kojoj je Jelena pokazala kći! Slika nije dostupna Jelena Perčin strastveno se ljubi s kolegom!

Muškarac kao rođendanski dar umjesto vibratora, pod svilenim plahtama ostavljen na milost i nemilost dviju žena u opsesivnoj vezi. Dok sniva svoj erotski san o Emmanuelle, na krovu ga na koljena baca femme fatale iz susjedstva. Sedam erotskih novela u jednom kadru isprepletene su u radnji prvog hrvatskog dugometražnog erotskog filma.

Glumačku ekipu su utjelovili Jelena Perčin, Csilla Barath Bastaić, Robert Kurbaša, Ana Majhenić, Ivan Glowatzky, Frano Mašković, Marinko Leš, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Đuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, beogradska glumica Jelena Jokić, i kao guest star Mario Kovač.

U niti jednoj priči nije riječ o seksu, već o ljudskim odnosima u erotskom naboju. Film će se osim u hrvatskim kinima od 12. siječnja prikazivati i u Sarajevu.