Američka televizijska voditeljica je pokazala svoju nevjerojatnu liniju, koja će vam se učiniti još nevjerojatnijom jednom kada saznate da Brooke Burke ima 39 godina te je - majka četvero djece!


Iako Brooke Burke u Lijepoj našoj nije baš poznata, u SAD-u to nije tako jer 39-godišnja TV voditeljica i model je prilično popularna, a u istom joj sasvim sigurno pomaže njezina nevjerojatna linija koja kada vidite definitivno ne bi rekli da je Brooke majka četvero djece, kćeri Neriah (11) i Sierra Sky (9), koje ima iz braka s plastičnim kirurgom Garthom Fisherom, te kćeri Heaven Rain (4) i sina Shaya Braven (3), koje ima s glumcem Davidom Charvetom.

Vezani članci Slika nije dostupna U 62. u bikiniju: 'Posljednji put sam ga nosila s 20' Slika nije dostupna Nova linija: 'Ne odustajte, pogledajte koliko sam ja daleko dogurala!'

U priloženoj foto galeriji možete pogledati fotografije lijep Brooke, objavljene prije nekoliko dana na web siteu RedBook te prosudite sami da li TV voditeljica izgleda kao da ima 39 godine te je majka četvero djece? Uživajte!