Mađarska je nadmašila samu sebe organiziravši izbor ljepote 'Miss Plastic'.


Kastingu za 'Miss Plastic', prvi takav izbor u svijetu, mogle su pristupiti isključivo djevojke i žene s umjetnim poprsjem. Niti facelifting nije na odmet. Nakon nekoliko krugova natjecanja prema glasovima posjetitelja službene stranice odabrano je 18 najljepših, a najveći broj glasova dobila je crnokosa i plavooka 28-godišnja Ági Szalontai.

Ocjenjuje se i rad plastičnog kirurga

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Uspjeh hrvatske estetske medicine Slika nije dostupna Kobna estetska operacija: Umrla nakon injekcije silikona u stražnjicu

Međutim, ovo nije samo natjecanje koja djevojka ima ljepše umjetne grudi, odnosno koja svoje plastičnjače najbolje nosi, već nadmetanje plastičnih kirurga čiji je rad bolji. Pa tako pored imena sve od djevojaka stoje njezini osobni podaci, primjerice visina, težina ili broj stopala, te na kraju ime kirurga i godina umetanja implantanata.

Plastična kirurgija - tabu tema u Mađarskoj

Na natjecanje se prijavilo nekoliko stotina djevojaka i žena, a kako su organizatori rekli, prijavilo bi se i više da tema umetanja implantanata u Mađarskoj još uvijek nije tabu.

I više nego ponosne na svoje umjetne cice sve djevojke jedva čekaju petak 9. listopada kada će u budimpeštanskom Studio Clubu pred stručnim žirijem i širim gledateljstvom moći skinuti grudnjake, uperiti prstom u svojeg kirurga i nadati se najboljim rezultatima.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju