Otkriveni su tajni dokumenti FBI-ja u kojima je pohranjen dio mračne prošlosti klana Kennedyjevih.


Kad su znatiželjnici otvorili FBI dosje američkog senator Teda Kennedyja došli do indikacija koje upućuju da je Kennedy, njegova braća John i Robert, zatim Frank Sinatra i Sammy Davis Jr. sudjelovali u seksualnim orgijama s Marilyn Monroe.

Vezani članci Slika nije dostupna Turisti se najradije fotografiraju - među nogama Marilyn Monroe! Slika nije dostupna VIDEO: Erotski momenti celebova na aukcijama

Portal The Smoking Gun navodi kako FBI dosje posjeduje informacije poput prijetnji smrću Tedu Kennedyju, no jedna bilješka iz 1965. godine od strane neimenovane stanovnice New Yorka navodi kako dotična raspolaže ‘značajnim informacijama o seksualnim orgijama’ u koje su bili uključena braća Kennedy, Frank Sinatra, Marylin Monroe i Sammy Davis Jr.

Redaktirana bilješka je dospjela i u američke medije. Iz nje se vide nabrojana imena, ali se ne može otkriti izvor informacije. Odnosno izvor informacije je opisan na način da je Jacqueline Hammond, dobrostojećoj bivšoj supruzi bivšeg američkog veleposlanika u Španjolskoj bilo poznato da se organiziraju seksualne orgije u njujorškom hotelu Carlyle (John Kennedy je posjedovao apartman u istočnom dijelu iste zgrade).

>> VIDEO: Pronađena snimka Marilyn Monroe kako puši 'travu'

Kopija dokumenta pronađena je u FBI dosjelu Teda Kennedyja, jer je i njegovo ime bilo među nabrojanima. Po objavljenoj bilješci može se naslutiti kako je riječ samo o jednoj stranici puno opširnijeg dokumenta. Bilješka je načinjena 12. Srpnja 1965. godine.

Drugi dokumenti uključuju opis bizarne ucjene preko kompromitirajućih polaroida, zatim tajni zahtjev upućen Nixonovoj administraciji vezano za informacije o inozemnim putovanjima, jedna prijetnja smrću samostrijelom (ako se Ted Kennedy odluči ući u predsjedničku utrku), kao i plan ubojstva koji je 1980. otkrio ‘čovjek nadnaravnih sposobnosti’ iz Arizone.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju