Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadnjih nekoliko godina se puno piše o ženskoj točki užitka, poznatijoj kao G-točka, ali sada se počelo nagađati da ju imaju i muškarci!


Erogene zone su vrlo tajanstvene i za većinu njih ne znamo gdje se nalaze. Otkrivena G-točka koja se nalazi uz sam rub stidne kosti, a već se zna da je kod muškaraca važna prostata, tj. P-točka. To je vrlo osjetljiv organ nalik ženskoj G-točki i može ga se dosegnuti samo kroz anus, piše Men's Health. Funkcija prostate je proizvodnja ejakulacije, ona je i izvor seksualnog užitka za mnoge muškarce jer se nalazi na živčanim putovima između mozga i penisa. Isto kao i kod stimulacije G-točke kod žena, potiče se jači orgazam.

Dodirivanje prostate i penisa u isto vrijeme što pruža intenzivan osjećaj užitka. Štoviše, anus je sam po sebi erogena zona jer je analna šupljina bogata osjetljivim živčanim završecima. Zamislite samo još intenzivniji užitak koji traje i traje…
Eksperimentiranje u spavaćoj sobi može uvesti mnoga iznenađenja u vaš seksualni život. Koje god seksualne slobode prakticirali, važno je zapamtiti da je zadovoljstvo jače ako je više od jednog područja tijela stimulirano istovremeno. Pred vješto izvedenom stimulacijom P-točke mnogi muškarci neće moći ostati ravnodušni.

Važno je opustiti se i imati povjerenja u partnericu ili partnera. Uživajte!