Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Južnoafrikanac Charl Van den Berg izabran je za svjetskog "gay mistera" za 2010. godinu na natjecanju u Oslu, objavili su organizatori u nedjelju.


28-godišnji Charl Van den Berg, ugostitelj iz Capetowna, iza sebe je ostavio predstavnike Australije, Hong Konga, Kine i Španjolske. Nakon četiri dana raznih aktivnosti i natjecanja koje je završilo izlaskom na pistu u oskudnoj odjeći u jednom noćnom klubu u Oslu, Južnoafrikanac je osvojio naslov na natjecanju kojem je cilj izabrati 'glasnogovornika homoseksualne zajednice, koji će se na svjetskoj razini zalagati za jednakost i ljudska prava'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Mama je za ovo saznala samo tjedan dana prije nas' Slika nije dostupna GDJE SU HOMOSEKSUALCI SRETNI, A GDJE NESRETNI Pogledajte kartu!

Ove gdine se za tu titulu natjecalo dvadesetak kandidata s pet kontinenata. Prvi pratitelj je 25-godišnji australski savezni inspektor, a drugi pratitelj 33-godišnji hongkonški plesač. Prošle godine, na prvom natjecanju ove vrste, pobijedio je jedan Irac.