Rebecca je potvrdila ono što već cijeli svijet zna! A to je da ne voli na sebi imati previše krpica, dapače njezina potreba za svlačenjem je 'maligna'.


Zanimljiva i atraktivna djevojka 'senjorita', kako je strani mediji zovu rijetko se pojavljivala na fotografijama pristojno obučena još od 2004. godine kada je uhvaćena kako ljubuje s tada najpopularnijim nogometašem na svijetu Davidom Beckhamom.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Vruće' fotke Rebecce Loos Slika nije dostupna Video: Rebecca Loos 'ručno obradila' svinju u Farmi

Kako je ta afera za nju sada već davna prošlost, jednostavno si daje za pravo da može uživati u svim važnijim polugolim poslovima koji joj se ponude. Kaže kao je to njoj u redu, jer danas se osjeća privlačnije nego ikada kako prenosi The Sun.

'Imam trideset i jednu godinu i znate šta!? Nisam se nikada u životu osjećala tako dobro. Jednostavno obožavam svoje tijelo i svoje grudi. Moram to dati svima do znanja jer si jednostavno ne mogu pomoći. Kada napunite tridesetu postajete svjesni da ste postali zreli i upravo to saznanje vam daje toliko samopouzdanja da je to nevjerovatno.', izjavljuje Rebecca.

Nadodala je da veza s engleskom nogometnom zvijezdom samo zanimljivo sjećanje, u biti jako divlje sjećanje no danas je to za nju ipak samo daleka prošlost.