Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posjetitelji portala Sexation.info ovaj su tjedan vrlo hrabro odgovarali na pitanje: Kako često se samozadovoljavate?


Među 1322 sigurno će najzanimljiviji podatak biti da se čak 27.1% žena samozadovoljava više puta na tjedan, a prilično je visok i postotak žena koje se samozadovoljavaju više puta na dan!  Bravo!

Vezani članci Slika nije dostupna Njemački poslodavac rođendanskim poklonom obradovao dvije Hrvatice Slika nije dostupna NISU DOBRODOŠLE Španjolska deportira dvije Hrvatice razbojnice nazad u Hrvatsku

Više puta na tjedan se inače samozadovoljava 32.2 posto posjetitelja našeg portala. Kod muškaraca nešto češće upadaju u oči i odgovori da se samozadovoljavaju jednom dnevno i više puta dnevno. 

Jednom dnevno se samozadovoljava 26.7% Hrvata, a više puta na dan 22.7 posto. I kod žena ovi odgovori nisu zanemarivi. Jednom dnevno se samozadovoljava gotovo 16.8 posto žena, a također iznenađuje podatak da se čak 11.7% Hrvatica samozadovoljava više puta na dan. 

Veće razlike među muškarcima i ženama inače nastupaju kod odgovora jednom tjedno, nekoliko puta mjesečno i jenom na mjesec. 

Kod muškaraca su prilično niski, naime 5.9%, 4.6% i 1.9%, a kod žena malo viši - 8.5%, 14.8% i 6%. Zaključimo s još jednim zanimljivim podatkom. Koliko Hrvata i Hrvatica se nikada ne samozadovoljava? Takvih je 4.2 posto muškaraca i čak 15.1 posto žena.

Više o ovoj temi pročitajte na Sexation.info.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju