U trenutku kada val ekstremne hladnoće hara cijelom Europom, model i kreatorica Caprice je izbacila novu liniju koja rijetko koga neće zagrijati.


Iako u V. Britaniji, ali i u cijeloj Europi trenutačno vladaju niske temperature kakve već dugo nisu viđene, čini se da 40-godišnji model i modna kreatorica Caprice baš za to ne mari te je na tržište izbacila izuzetno vruću novu kolekciju donjeg rublja, koju je i sama predstavila, u društvu njezinog omiljenog modela Imogen Thomas.

Vezani članci Slika nije dostupna Četiri mjeseca nakon poroda vratila se na posao - i pokazala atribute! Slika nije dostupna Pretjerano ili ne? Objavila svoju polugolu fotku!

Tako je Caprice pokazala da, iako je 10 godina starija od Imogen, da ni najmanje ne zaostaje za britanskim modelom po ljepoti i seksepilu, u što se i sami možete uvjeriti putem priložene foto galerije.

Caprice vam je vjerojatno poznata od prošlog ljeta kada je na crvenom tepihu Dubrovnik film meetinga u maloj crnoj haljini osvojila titulu najdekoltea, te je uspjela zasjenila čak i Severinu.

Caprice je inače oduvijek znala privući pozornost medija, a još i danas se njezino ime navodi kao najbolji primjer što odabir prave haljine može napraviti za nekoga tko želi postati zvijezda. Naime, 1996., kada se Caprice iz Amerike doselila u London, u roku od šest mjeseci svi su znali za nju - a sve zahvaljujući Versaceu, a ona je i te kako znala iskoristiti sve što joj je medijska eksponiranost ponudila te je danas uspješna kreatorica i poslovna žena.