Proljetno izdanje časopisa Vogue Homme International donosi super vrući editorijal fotografa Marija Sorrentija s Kate Moss u glavnoj ulozi.


 Editorijal simboličnog naziva 'Forever Kate' prikazuje potpuno golog modela u vodi i na plaži, gdje bez recenzije i ustupanja pokazuje apsolutno sve! Editorijal je naručila urednica Emmanuelle Alt, sa željom da poklonike senzualne erotske fotografije propisno pripremi za nadolazeće toplije godišnje doba.

Dok Kate snima editorijale, njezin bivši dečko čami u buksi

Vezani članci Slika nije dostupna Kate Moss izbacila Petea Dohertyja iz stana? Slika nije dostupna Pete će ukrasiti svoj penis

Iako joj modna industrija puzi pod nogama, Kate na privatnom planu ne cvjetaju ruže. Iako više nisu zajedno, voli ih se spominjati u zajedničkom kontekstu, pa ćemo podsjetiti kako je glazbenik Pete Doherty uhićen je pod sumnjom da je dobavljao lijekove koji su ubili 27-godišnju nasljednicu Robin Whitehead. Naime, njegova bivša djevojka Robin radila je dokumentirani film o Dohertyjevom ovisničkom stilu života i odnosu s Kate Moss.

24. siječnja pronađena je mrtva u svojem stanu u Istočnom Londonu kojeg je unajmljivao Dohertyjev bliski prijatelj Pete Wolfe. Engleski mediji objavili su kako je Robin razvila 'blizak odnos s Peteom Dohertyjem i bila njegov superfan'.

>> FOTO: Kate Moss shvana od boli za prijateljem

>> Bivša djevojka Petea Dohertyja pronađena mrtva