Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Postoji vrijeme i mjesto za seks. Bar tako misli većina. No ima parova koje takve stvari nimalo ne zanima. Evo jednog primjera iz Australije.


Kao što poznati sat u Sydneyu u Australiji pokazuje na fotografiji, dotični anonimni par konzumirao je seks tijekom vrućeg poslije podneva, jučer nekoliko minuta poslije 15:30 sati.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Seks u centru Amsterdama usred dana! Slika nije dostupna Kome smeta dojenje na javnom mjestu

Složit ćete se kako to baš i nije najbolje vrijeme za vođenje ljubavi, obzirom kako je Australija u ovo doba godina pogođena valom vrućine. Uglavnom on i ona su se potpuno skinuli. Ona je sjela na ogradu ispod velikog sata, a on je 'upro junački', dok ju je istovremeno pridržavao, obzirom kako je niska kamena ograda jedina zaštita od pada s visine od petnaestak metara za sve koji se nalaze ispod velikog sata.

Inače dotični sat se nalazi u centru Sydneya preko puta velikog shopping centra, a par u ljubavnom klinču ubrzo je privukao poglede znatiželjnika. Izvađeni su i fotoaparati i mobiteli, te je ljubavna scena i ovjekovječena. Po svemu sudeći par je bio svjestan da ih se gleda i snima, ali se nisu dali smesti niti jednog trenutka. Njihov identitet još uvijek nije poznat, a australski mediji su pozvali hrabri par da se pojavi pred kamerama. naravno u obučenom izdanju i objasne zašto su se odlučili za ljubavni čin upravo na tom delikatnom mjestu. Naravno i australska policija bi rado željela saznati tko su, radi 'svečanog' uručivanja kazne za remećenje javnog reda i mira.