Tahiticora je umjetničko ime ponosne vlasnice trenutačno najgledanije i najerotičnije guze na internetu, čiji je video koji je prikazuje u vrlo kratko vrijeme prikupio 900.000 posjeta, a tim povodom smo istražili tko se zapravo skriva iza te savršene 'pozadine'.


Video koji prikazuje Tahiticoru kako igra XBox obučena samo u tange i kratki topić je postao instant hit na internetu, te je u prvih deset dana prikupio 500.000 posjeta, i skoro milijun do danas, pa nas je zaintrigiralo tko se to zapravo skriva iza te savršene guze koja je pokorila internet.

Vezani članci Zabava u krevetu Poslale tople pozdrave iz kreveta i oraspoložile ljude iz cijelog svijeta Slika nije dostupna Kakva žena! Pažnja joj nije ni najmanje smetala...

Tahiticora je iz Miamija, pravo ime joj je Coralie, ima 25 godina, visoka je 168 centimetara, teška 54 kilograma, mjere su joj 85-65-90, ima smeđe oči i kosu, te povremeno radi kao model i u zadnje 4 godine je snimila brojene fotosessione za razne web siteove, časopise i surfersku liniju odjeće REEF. Kada ne pozira kao model i ne igra XBox, Coralina radi kao burzovni mešetar, i sigurni smo da bi u svojoj branši s lakoćom osvojila naslov za 'Guzu godine'.

Kada malo bolje razmislimo, sigurni smo da bi Coralina osvojila naslova za 'Guzu godine' na planetarnom nivou, samo kada bi se prijavila, a sigurno ni u galaktičkoj konkurenciji ne bi loše prošla. Da ne duljimo, upoznajte Coralinu i njezine 'svemirski' dobre atribute…

Tahiticora igra XBox!  

 

Coralina ima jednu od najboljih guza ikada!