22-godišnja Kanađanka Samantha Whitfield prije godinu i pol dana odlučila promijeniti način života i prehrane, uzela stvari u svoje ruke, skinula 35 kilograma i počela se probijati kao model. Fotografije pokazuju da su rezultati promjene načina života više nego impresivni…


'Nisam baš tipična djevojka. Odrasla sam u malenom gradići no uvijek sam imala velike snove. Od kada sam prvi put čula za poziv modela znala sam da je to ono što želim biti u životu. Kao ne baš uobičajena djevojka zvali su me 'sinom kojeg moj otac nikada nije imao'. Natječem se u utrkama automobila s mojim 2002 Harley Davidson F150 i provela sam tri godine radeći na helikopterima…', tako sebe na svojoj web stranici opisuje Samantha, a kada pogledate galeriju sigurno ćete i sami zaključiti da je 22-godišnji model u usponu iskrena, jer definitivno nije tipična ili uobičajena djevojka.

Vezani članci Slika nije dostupna Nevjerojatno golo tijelo Rhian Sugden! Slika nije dostupna FOTO: Nuts snimio najzločestiji editorijal ikada!