Viky Blowes opet mami poglede svojim osebujnim tjelesnim atributima.


Mala se skida čim pucketneš prstima, ali njezino egzibicionističko ponašanje svi ljubitelji lijepih djevojaka vole i podržavaju. Viky je u novom izdanju za časopis Nuts dala i intervju u kojem govori o svojim piercinzima, tetovažama, odnosu s ljudima, poslu u kojemu u živa i kako joj je skidati se gola pred kamerama i fotoaparatima.

Ima piercing 'na jako zločestom mjestu'

Vezani članci Božić u djetinjstvu Prisjetili se omiljenog Božića i podijelili dirljive fotografije, imate li i vi slične uspomene? Obiteljske slike (Foto: sadanduseless.com) - 13 Blago onima koji su za Božić dobili njihove obiteljske čestitke...

'Imam sedam piercinga, jedan je na jako zločestom mjestu, ali vam neću otkriti kojem', rekla je Viky u intervjuu. Na pitanje smatra li božićno vrijeme seksi dijelom godine rekla je: 'Da, jako je hladno i stalno morate nalaziti načine kako se ugrijati. Božiće volim provoditi u drvenim kolibama u planinama, ležeći gola na krevetu i ispijajući šampanjac'.

'U vrijeme Božića volim nositi svoje kostime kojih imam puni ormar. Ima odijelo Snjeguljice koje je jako, jako seksi. Imam jedno jako zločesto i jedno iz Disneyevog crtića. Također, nosim puno lateksa, pa bih mogla navratiti i na party od Nutsa i odjenuti nešto pripijeno posebno za vas!', za kraj je rekla Viky Blows.