U noćnom klubu Fly bar još jednom su se okupili ljubitelji umjetnih dijelova tijela.


Oni koji nemaju ništa protiv ugradnje implantanata i umrtvljenja živaca botoksom okupili su se to i proslaviti, pa su uz šprice, medicinske sestre i alkohol hvalili do prsnuća nabujale grudi, napumpane obraze, nabrekle usne, podignute vjeđe ili 'manekenski trbuh'. S idejom 'bolje pod nož nego na sport' slavilo se do jutra, a među okupljenima bila je i bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić koja je svojeg novog dečka, zagrebačkog odvjetnika Dominika Jankovića, javnosti odlučila predstaviti baš na ovom partiju.

>> Održana prva silikonska zabava u Hrvatskoj

Vezani članci Slika nije dostupna Čehinja proglašena za Miss svijeta Slika nije dostupna Ivana Ergić nezadovoljna organizacijom izbora

Ovo je već drugi Silicone party, a za razliku od prethodnog izvlačio se dobitnik jedne od tri glavne nagrade (liposukcija, korekcija ili povećanje grudiju) koju daruje jedna zagrebačka klinika. No, to nije sve - ako ste sretnik koji dobiva jednu od tri ponuđene nagrade, osvojit ćete i bonus nagradu - povećanje usnica!

(no, ukoliko postanete redovit gost na kirurškom stolu, uz bonus 'veća čuba' dobit ćete i dodatan set noževa od nehrđajućeg čelika s posebnim plastičnim ručkicama za lakše rukovanje i doživotnom garancijom, op.a).