Ovog prosinca u Playboyju će izaći golišave fotografije nizozemska pjevačice Patricia Paay, čime će ona sa svojih 60 godina postati najstarija zečica svih vremena!


Pjevačica i model Patricia Paay rođena je 7. travnja 1949. godine u Rotterdamu. U Nizozemskoj je vrlo poznata, najviše zbog glazbenog djelovanja 60', 70' i 80' godina prošlog stoljeća. Nastupala je kao solo izvođač, te je bila i članica ženskog pop benda The Star Sisters.

Vezani članci Barack Obama - 1 U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame Slika nije dostupna FOTO: Gola i obrijana ne boji se gripe!

Trenutačno živi u V. Britaniji s kćerkom Christinom Curry, a od 2008. sudjeluje u nizozemskom Supertalentu kao član žirija.

Patricia se već dva puta slikala za Playboy, zadnji put 1986. godine, a ovo treće jubilarno pojavljivanje će joj priskrbiti laskavu titulu najstarije zečice svih vremena. Da bi vidjeli njezin zadnji fotosession iz Playboyja ćemo se morati malo strpjeti, no do onda u galeriji slika možete pogledati što nas otprilike očekuje u prosincu…