Američka tenisačica Ashley Harkleroad izašla je na naslovnici kolovoškog izdanja Playboya. 23-godišnja sportašica za časopis se slikala u svibnju, baš uoči prvog kola French Opena.


"Kada mi je ponuđeno da se slikam za Playboy, pomislila sam kako se nemam čega sramiti jer sam ponosna na svoje tijelo i predstavljam sportašice", kazala je Harkleroad. 

Vezani članci Hugh Hefner Otkrivaju se mračne tajne slavne Playboyeve vile: Što se zapravo događalo iza zatvorenih vrata? Slika nije dostupna Bivša prostitutka američkog guvernera gola u Playboyju!

Iako nije prva sportašica koja se razgolitila pred objektivom fotoaparata, Harkleroadova je prva tenisačica koja se slikala za Playboy. Prije nje to su učinile klizačica Katarina Witt, plivačica Amanda Beard i odbojkašica Gabrielle Reese. 

"Bilo je to jedno sasvim novo iskustvo. Na snimanju je bilo zaista zabavno. Pokušala sam se osjećati seksi u svom tijelu i mislim da mi je uspjelo. Slike su prvorazredne", rekla je lijepa tenisačica koja je trenutno 65 u WTA poretku.