Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Holly Madison udebljala se 15 kilograma čime joj je ugrožen angažman u showu 'Peepshow' u Las Vegasu. Zečica je odlučila svoju zaobljenu figuru bez fotografske post produkcije ponuditi obožavateljima na uvid.


Holly Madison, bivša djevojka Hugha Hefnera odlučila se fotografirati za magazin 'Life & Style' i to pod uvjetom da objavljene fotografije ne budu grafički obrađene, odnosno popularno rečeno, ne budu fotošopirane.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Playboyeva zečica gazila grožđe Slika nije dostupna Aubrey O'Day predstavila svijetu svoju kujicu

Bivša zečica se odlučila na taj potez jer su je producenti lasvegaškog showa 'Peepshow' optužili da se udebljala i priprijetili joj da će izgubiti angažman ako ne smršavi.

'Više želim imati obline nego da sam premršava i bez ikakvih oblina. Ponosna sam na svoje tijelo', izjavila je Holly koja je odlučila svoj najnoviji bikini session dati muškoj publici na uvid i zamolila svoje obožavatelje da oni iznesu ocjenu sviđa li im se više ovako 'zaobljena'.

O celulitu je otvoreno progovorila i kazala kako ga je imala i u svojoj najmršavijoj fazi i da ga se jednostavno ne može riješiti zbog niskog rasta.

'Žene se trebaju naviknuti da je celulit sastavni dio našeg tijela i da je jedni način da ga prikrijemo da se oblačimo u skladu s njim, ili da pribjegnemo šminki za tijelo', tvrdi bivša zečica.

Nije poznato koliko će eventualna pozitivna reakcija muškog dijela publike magazine ‘Life & Style’ utjecati na odluku producenata ‘Peepshowa’, jer Holly trenutno ne nastupa. Kako sama priznaje, udebljala se 15 kilograma otkada se doselila u Las Vegas.

Za to optužuje svoje prehrambene navike. ‘Volim jesti i teška mi je i pomisao o tome da krenem na neke drastične dijete. Luda sam za slatkišima i pomfrijem. No odlučila sam se više baviti sportom. Trčim i vježbam na pilates lopti.’, izjavila je Holly.

>> Ljubomorna zečica: Hefnerove zaruke su velika greška!