Seksi Dijana Katalinić bez problema se skinula, nabacila zavodnički pogled i pokazala što nosi ispod odjeće.


Isklesano tijelo 22-godišnje studentice kroatistike iz Križevaca, Dijane Katalinić, zasjalo je u editorijalu na 4kotaca.net. Visoka 174 centimetara i obdarena tjelesnim atributima Dijana se rado skinula za potrebe snimanja i ponosno pokazala što krije ispod odjeće.

Voli ljeto 'jer je zavodljivo'

Vezani članci Oleg Sokolov odjeven kao Napoleon 2012. (Foto: AFP) Ugledni ruski povjesničar pijan pao u rijeku dok se pokušavao riješiti raskomadanog tijela ljubavnice i bivše studentice Slika nije dostupna Vozači koje misle da su iznad zakona

Osim što će jednog dana profesionalno baratati hrvatskim jezikom, Dijana je zagrizla i za čitanje knjiga, crtanje, slikanje i izrađivanje čestitki kojima se najradije bavi u slobodno vrijeme i time pronalazi željeni mir. Od boja izabrala je bijelu kao omiljenu, 'jer je čini nevinašcem', što sumnjamo da je u stvarnom životu. No, o tome više zna njezin dečko koji joj je 'najdraži i najveći hobi', kako je sama rekla.

Od glazbe izdvojila je i rock&roll i cajke, a od godišnjih odmora ljeto, 'jer je prezavodljivo doba da bi se, primjerice, bavila paintballom na Velebitu u društvu medvjeda'.

>> FOTO: Gola studentica prava iz Vinkovaca