Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zadnje vrijeme internetom su počele kružiti fotografije Sandre Dabo u eksplicitnim izdanjima za koje smo do sada držali da su bile samo samo priče. Na našu sreću također i iznenađenje!


Upravo te fotografije su anonimno došle i do nas. Fotografije nisu nikakva obrada, one su autentični orginal koje eto sada predstavljamo Vama.

Vezani članci Slika nije dostupna BITKA ZA MILIJUNE Na pomolu sukob Mosta i HDZ-a? Slika nije dostupna Treće izdanje Sonus Festivala dovodi najveća imena elektronike!

Naglašavamo da su ovakve fotografije i situacije možda na prvu pomalo neugodne, ali svi poznati su doživjeli jednom ovakvu nelagodu, preživjeli te postali samo jači i bolji. Pa eto, dajmo i mi Sandri šansu.

Već unatrag nekoliko godina trese i osvaja simpatije mnogih širom Hrvatske i zemalja bivše Jugoslavije. Mnogi je prozivaju svakakvom pridodavajući joj epitete poput laka, luckasta, neozibljna, ovakva i onakva.

No, činjenica je da je naša Sandra Dabo uistinu kraljica. Doduše, ne našeg grada, niti Hrvatske, već popularnog otoka Paga i Novalje. Također je uz plažu Zrće najpoznatije ime tog otoka.

Upravo iz tog razloga naglašavam da se u njenom mjestu dogodila velika nepravda prema njoj samoj!? Njeni je mještani upravo iz velike te neočekivane ekponiranosti baš i ne vole previše.

Ali opće poznato je da otočani Paga baš ne vole mlade turiste i previše galame. Ne zbog toga sto su loši ili zli ljudi, već kako se kaže "Vuk mjenja dlaku, ali čud nikada".

Tako upravo Ti otočani nikako da prihvate da imaju svoj još jedan nebrušeni glasni dijamant u obliku pjevačice. Upravo zbog takvog manjka fleksibilnosti unutar otočkih zajednica Sandra je odselila s Paga u Veli Lošinj.

Kako sama kaže da nađe svoj mir.

Sandra se prvi put pokazala na natjecanju Story Super Nove, i od tog trenutka žena se ugravirala u pamčenje mnogih.

Svojim sigurnim i nadasve originalnim nastupom ušutkala je mnoge zle jezike koji su sumnjali u njezinu osobnost i kreativnost prezentacije same sebe.

Bolja sam od Severine Sandra Dabo

To su prepoznali mediji širom Hrvatske i njena ekspanzija je počela.

No, pravu slavu u metropoli, te ostatku Hrvatske je dobila kroz nekad izuzetno gledanu muzičku emisiju Index, gdje su tadašnji voditelji od nje doslovno učinili legendu.

Nakon toga su počele kružiti glasine da joj je njena slava donijela sreću i u ljubavnim pothvatima. Tako se počela družiti i s mnogim poznatim licima s naše estrade, među kojima je navodno čak ljubovala i sa dečkima iz grupe Connect.