Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvadeset petogodišnja plavuša priznala je da je spavala s pet tisuća muškaraca otkada je izgubila nevinost sa šesnaest godina.


Britanka Nikki Lee seksala se u noćnim klubovima, parkovima, kinima, odnosno javnim mjestima gdje postoji minimalna mogućnost za sakriti se i obaviti spolni čin. Na odmorima i praznicima je također konzumirala seks u klubovima, na plažama i balkonima, a što je najvažnije Nikki je zapisala svaki seksulani odnos u svoj crveni notes i na kraju kad je sve zbrojila došla je do okruglog broja od pet tisuća muškaraca.

Vezani članci Slika nije dostupna Kakve poze: Ovako to radi Playboyeva seks bomba! Slika nije dostupna Kakva panorama: Stražnjica joj nije jedini poznati atribut!

‘Stavila sam zvjezdicu kraj onih koji su bili jako dobri ljubavnici. S 18 godina sam se odselila od kuće i živjela s prijateljima. Tada sam ih imala oko 800 u svojoj knjižici’, pohvalila se Nikki Lee. Kad je napunila 21 u notesu je imala 2,289 upisanih muškaraca.

>>  Terapeutkinja spavala s 1.500 muškaraca

Svoju naviku vođenja seksualnog dnevnika Nikki objašnjava time što mnogi muškarci rade slične zabilješke svojih podviga. Zanimljivo je da je nije zanimao seks s muškarcem s kojim je već spavala. Ako se i dogodilo da je netko od muškara to htio, djevojka je imala sistem da ih se otarasi time što bi im namjerno dala pogrešni broj telefona.

Tijekom odmora na Ibizi imala je seks sa četvoricom u jednoj noći, ali ne u isto vrijeme. ‘Imam dva pravila ki prakticiram seks s kondomom. Ako su ta dva pravila ispunjena sve drugo prolazi’, kazala je Nikki za magazine Love It!.

Djevojka tvrdi kako neki njezini prijatelji misle da bi trebala potražiti liječničku pomoć jer je ovisna o seksu. ‘Ako i jesam ovisna o seksu, ne želim biti izliječena’, tvrdi Nikki, no to se nimalo ne podudara s mišljenjem doktorice Pam Spurr, ekpertice za seks i ljudsko ponašanje koja je ostala zaprepaštena kad je čula s koliko muškaraca je spavala dvadeset petogodišnja djevojka koja se ne prostituira za novac.

‘Tehnički je to moguće, ali emotivno gledano tako nešto je prilično opasno. Odijeliti se od svojih osjećaja i spavati sa strancima može oštetiti psihu. Ne vidim gdje u takvoj situaciji zabava počinje i završava’, zaključila je doktorica Pam Spurr.