Studija njemačkih znanstvenika dokazala je kako je 10 minuta gledanja u ženske grudi dnevno za zdravlje muškaraca jednako zdravo kao i 30 minuta tjelesne vježbe u teretani, ili u nekom drugom treninga.


Studija je trajala punih pet godina predvođena Dr. Karen Weatherby, a u istoj je sudjelovalo 200 muškaraca. Oni koji su dnevno buljili 10 minuta u ženske grudi učilinili su svojem tijelu jednako kao i oni koji su se pola sata naprezali i znojili u fitness dvorani radeći sklekove i dižući utege. 

Vezani članci Dekolte (Foto: Instagram) Pokušavaju snimiti dekolte iz svih mogućih perspektiva, koja vam se najviše sviđa? Bujna poprsja (Foto: Instagram) Zabilježile trenutak u kojem su shvatile da ne mogu ukrotiti pozamašne grudi

Weatherby je izmjerila kako 10 minuta gledanja u grudi kod muškaraca izaziva brži rad srca, čime se pojačava cirkulacija, što je zdravo  za krvni tlak i eventualne srčane tegobe u budućnosti. Ekvivalent tome je 30 minuta naprezanja u dvorani.

'Nema sumnje da je za muškarce zdravo gledanje u ženske grudi', izjavila je tako Weathereby i dodala: 'Naše istraživanje upućuje da takva dnevna aktivnost od nekoliko minuta čak upola smanjuje rizik od infarkata i moždanog udara. Uvjereni smo da ako muškarci to nastave raditi konstantno onda mogu produžiti svoj život od četiri do pet godina.'

Ono što studija nije navela je koliko velike trebaju biti grudi u koje se gleda, ili koliko muškaraca je dobilo šamar, ako su iste probali dotaknuti tijekom istraživanja.

Stoga je i naša redakcija iz čisto zdravstvenih pobuda složila ovu fotogaleriju za produživanje života muškim posjetiteljima.

Napasajte oči, to je zdravo!