Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavnici časopisa Hello! odbacuju optužbe da je par koji se pojavi na njihovim naslovnim stranama automatski 'proklet'. Ipak, istraživanje je pokazalo drugačije...


Poznate ličnosti, čije se fotografije pojave na naslovnici nekog časopisa, imaju dva puta više izgleda da se razvedu, rezultati su nedavnog istraživanja.

>> Odbio 7 milijuna dolara, želi javnu ispriku!

Vezani članci Kim Jong Un i Donald Trump (Foto: AFP) Stručnjaci skeptični: Sjeverna Koreja sama će odrediti rokove za denuklearizaciju Kim Jong Un i Donald Trump (Foto: AFP) Iz Irana za Kima stiglo ozbiljno upozorenje: "Ne znamo s kakvom vrstom osobe pregovara''

Mnogi poznati parovi pristaju da fotografije s vjenčanja budu objavljene, naravno, u zamjenu za pozamašne svote novca.

Tako su se britanska glumica Elizabeth Hurley i indijski tajkun Arun Nayar, koji su se 2007. godine dva puta pojavili na naslovnici časopisa Hello!, razveli nakon četiri godine braka. Dobar dio troškova njihovog vjenčanja, otprilike dva milijuna funti, navodno je platio sam časopis.

Američka reality zvijezda Kim Kardashian je isplivala iz bračnih voda u rekordnom roku. Također je krasila naslovnicu Helloa!, a od supruga Krisa Humphriesa razvela se nakon 72 dana.

'Prokletstvo Helloa! smiješan je i potpuno neosnovan koncept', izjavila je Rosie Nixon, urednica časopisa. Rosien prethodnik ističe kako bi u ugovoru kojim se sve to definira 'možda trebao dodati stavku, po kojoj bi poznate ličnosti, ukoliko se razvedu u okviru datog roka, moraju listu refundirati dio novca'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.