Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbeni eko festival u Šibeniku od 9.-13. kolovoza!


Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji na lokaciji, turističke ture s festivalske lokacije, ekologija, kupanje, sunce i more... Terraneo poziva cijelu regiju na 5 dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Vezani članci PR Martinsku - novu festivalsku destinaciju otvara Regius festival s nikad bogatijim programom Slika nije dostupna I glazba i ekologija- počeo spektakl u Šibeniku!

Osim što želi obogatiti turističku ponudu Hrvatske u srcu ljeta, važni su ciljevi festivala Terraneo promicati kulturnu i gastronomsku baštinu lokalne zajednice, naglasiti prirodne ljepote i biološku raznolikost života regije kao i važnost ekološki odgovornog življenja. Posjetiteljima želie predočiti šarolikost i bogatstvo prirodne ljepote hrvatske obale te mnogobrojnost biljnih i životinjskih vrsta od kojih su neke, nažalost, na listi ugroženih. Jedna od njih je i glavata želva, nekoć najrasprostranjenija vrsta kornjače na Jadranu, kojoj zbog onečišćenja, ilegalnog lova i nebrige prijeti istrebljenje. Stoga je ona i izabrana za logo festivala, ne bi li se na taj način upozorilo na nužno potrebnu zaštitu svih ugroženih vrsta i pozvalo na ekološki odgovorno ponašanje.

Nastupaju: The National, La Roux, Janelle Monae, Dubioza Kolektiv, The Bambi Molesters... i mnogi drugi!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju