Sinoć je u Vala Clubu Hotela Dubrovnik Palace u sklopu ljetnog programa zabeve 'Zvijezde pod zvijezdama' održan koncert mladog Marka Tolje i zanosne glumice Nataše Janjić uz prisustvo brojnih gostiju.


Iznimni mladi hrvatski pjevač sinatrovske duše, Marko Tolja, svoj već poznato elegantan nastup i ovog puta je iznio u maniri pjevača nekih minulih vremena, jednostavno šarmantan u crnom klasičnom odijelu, u kontrastu sa mladom zanosnom glumicom Natašom Janjić koja je blistala u tirkiznoj haljini u stilu grčke božice.

Vezani članci Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Legendarni Tom Jones u Dubrovniku rasplesao 1000 sretnih obožavatelja: "On je seksi, jako seksi čovjek" Tom Jones (Foto: Getty Images) Legendarni glazbenik održati će koncert u Dubrovniku, od organizatora tražio samo jednu stvar

Zvjezdani duo oduševio je svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, šarmantnim i originalnim nastupom, te su svi posjetitelji u zvjezdanoj noći na plaži luksuznog Hotela Dubrovnik Palace uživali u romantičnom spoju vizualnog i glazbenog doživljaja.

Na repertoaru se sinoć uz Markove uspješnice s posljednjeg albuma našli i brojni svjetski hitovi poput If you don't know me by now, Miracle of love, The twist, Blueberry Hill a cijela se publika posebno razniježila kada su Marko i Nataša otpjevali pjesmu 'Stine'.

Od mladih kolega domaće celebrity scene Marka i Natašu su u Vala clubu Hotela Dubrovnik Palace došli podržati glumac Robert Bošković i prijateljica Mara Bratoš te Natašin dečko Joško Lokas. U ozračju intimnog umjetničkog izričaja na koncertu je uživao i poznati beogradski glumac Ljubiša Samardžić sa svojom suprugom i unukom Martom.