Na sinoćnjoj modnoj reviji Zadar fashion nights po prvi put su se na istom eventu zajedno našli Modni mačak Marko Grubinić i njegova 'konkurencija', iz dana u dan sve popularniji zadarski Modni mačak Jadranko Ključanin!


U četvrtak navečer se dogodilo nešto što već neko vrijeme očekujemo. Naime, na modnoj reviji Zadar fashion nights u Zadru su se po prvi put zajedno na istom eventu našli 'pravi' Modni mačak Marko Grubnić i njegova iz dana u dan sve veća konkurencija, zadarski Modni mačak Jadranko Ključanin.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko ne bi poželio ovakvu razglednicu s mora!? Slika nije dostupna Zadarski Modni mačak završio na listi najbizarnijih ljudi na svijetu!

Iako nisu bili zajedno u društvu, samo nekoliko sjedećih mjesta je dijelilo Modne mačke jednog od drugog, te su se na reviji odlično zabavljali i spremno pozirali fotografima.

A vi nam recite za koga 'navijate', je li vam draži Modni mačak Marko Grubinić ili iz dana u dan sve popularniji zadarski Modni mačak Jadranko Ključanin?

A na dotično pitanje možete odgovoriti u našoj anketi koja se nalazi u desnom stupcu na kraju članka, te ćemo tako napokon doznati koji Modni mačak je onaj 'pravi'!