Koncert šarmantne Francuskinje ZaZ koji će se održati 3. lipnja u Zagrebu, prije dva tjedna prebačen je iz Boćarskog doma u veliku dvoranu Doma sportova.


Nevjerojatan interes za najvećom francuskom zvijezdom još jednom se potvrdio: u prodaji je ostalo još samo petstotinjak ulaznica za tribinu, dok su parter i VIP rasprodani!
'Nakon što je koncert rasprodan, zatrpali su nam mail i Facebook porukama, a telefon nije prestajao zvoniti. Javilo se toliko muškaraca u nevolji čije su supruge poludjele jer im nisu na vrijeme kupili karte', rekla nam je Maja Valjak iz Menarta i nastavila:

Vezani članci One hit wonder KVIZ: Sjećate li se ovih bendova sa samo jednim hitom? Provjerite jeste li milenijalac ili neka od izgubljenih generacija Jennifer Lopez i Emme Maribel Muñiz Kritizirala ga: Nastup Jennifer Lopez na Super Bowlu bio je "pljuska Trumpu" preko malih ekrana

'Javilo se i dosta profesorica francuskog jezika koje su htjele voditi učenike na koncert te umirovljenici, ljudi raznih profila, brojni stranci, ponajviše iz Slovenije i Francuske.'
Iako je organizatore u Hrvatskoj iznenadio ovoliki odaziv, menadžment ZaZ nije bio iznenađen.
Završila je i zamjena ulaznica parter – tribina za sve one koji su kupili ulaznice za Boćarski dom, a željeli su biti na tribini.
Cijena još petstotinjak preostalih ulaznica za tribinu u pretprodaji iznosi 220 kn, a na dan koncerta iznosit će 250 kn.
Cijena VIP ulaznice iznosi 350 kn, a na dan koncerta iznosit će 450 kn.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.