Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadar se sinoć potrudio pružiti veliku dobrodošlicu Nike Coast Run timu koji su odlučili svoj predah napraviti upravo u tom gradu.


Radi se o specifičnoj utrci koju će obilježiti puno prijeđenih kilometara, koja će obići najljepše obalne gradove Hrvatske te kroz koju bi se trebali pokazati određeni noviteti i mogućnosti Nike opreme.

Vezani članci Red Bull Soapbox utrka prošla centrom Zagreba (Foto: Pixsell,Sanjin Strukic) - 8 Završila spektakularna Red Bull Soapbox utrka centrom Zagreba: Evo tko je uzeo medalje Wings for Life još je jedna sjajna promocija za Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Sportska nacija velikog srca: Fotografija iz Zadra postala je simbol humanitarne utrke na svjetskoj razini

Pet momčadi hrvatskih Nike+ korisnika su se pridružile # gameonworld globalnoj misiji i izazvali sami sebe da trče brže, dalje ili duže no ikad prije na We Run the Coast utrci.
Inspirirani prekrasnim pogledom na dalmatinsku obalu, 30 trkača (6 po timu) će pretrčati cijelu hrvatsku obalu - 916 kilometara u 41 dan.

>> Festival koji okuplja samo najbolje!

Tim Tough trkača imao je čast svladavanja prve etape trke, između Molunata i Hvara s ciljem ukupnog logiranja što je više moguće kilometara. Četrdeset i jedan naporan sat kasnije, tim je otrčao ukupno 450 kilometara.

We Run the Coast utrka je početak epskog hrvatskog trkačkog putovanja koji će kulminirati 29. rujna na velikoj "WE RUN ZAGREB" utrci koja će okupiti 10.000 sportaša i lokalnih slavnih osoba na spektakularnoj 7-kilometarskoj utrci kroz grad.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.