Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Blues i soul pjevačica Sharon Clark i saksofonist Oleg Kireyev spremaju se osvojiti i hrvatsku publiku.


Ovaj dvojac u Hrvatskoj će održati dva koncerta, jedan u Zagrebu i jedan u Puli. Uz Sharon i Olega na koncertu će nastupiti i Nenet Mirt na kontrabasu, Saša Zorkić na gitari, Dušan Kranjc na bubnjevima i Leon Brenko na klaviru.

Vezani članci Vesna Pisarović Zbog koronavirusa i novonastale situacije odgođen je i koncert Vesne Pisarović u Domu sportova! Put do pakla popločan je dobrim namjerana (FOTO: YouTube/Screenshot) Šeprtljavi obožavatelj zamalo svima upropastio koncert, kao uspomenu je ponio kvrgu na glavi

Vještina izvođenja jazz i blues interpretacija Sharon Clark nije ostavila ravnodušnom ni najzahtjevniju publiku. Svoju je profesionalnu karijeru započela promovirajući Coca colu sa sestrom blizankom. Ostavivši promociju iza sebe, održala je svoj prvi značajni koncert u Kraljevskom dominiju u Richmondu. Od tada je nastupala diljem Amerike.

Vodeći saksofonist Rusije i savjetnik predsjednika Republike Baškortostan za kulturu Oleg Kireyev zna mnogo o dobroj glazbi oslobođenoj od ograničenja žanrova.