Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kazalište Mala scena dramom, „Život je san – Viteška priča – epizoda šesta“ nastavlja svoj ciklus viteških priča, predstava za mladu publiku koje kroz klasike problematiziraju položaj djece i mladih u suvremenom društvu.


Najnoviju dramu „Život je san“ kazalište Mala scena naručilo je od suvremenog hrvatskog dramatičara Darka Lukića koji je, inspiriran Calderonom, napisao novi komad o arhetipskom odnosu očeva i djece.

Predstava otvoreno zastupa pravo svakog djeteta na roditelje, obitelj, na društvo koje će poticati mlade u razvoju i omogućiti ostvarivanje njihovih osobnosti. Predstava zastupa i cijelu generaciju mladih koja bi morala zauzeti mjesta u društvu koja im po znanju i sposobnosti pripada.

>> Predstava podijelila publiku - jedni ZA, drugi PROTIV!

>> 'Mala scena' gostovala u Japanu!

U predstavi igraju mladi glumci Silvio Vovk, Anja Đurinović i Mia Anočić-Valentić uz Zorana Gogića, glumca kazališta Gavella. Scenografkinja je Dinka Jeričević, kostimografkinja Mirjana Zagorec, oblikovateljica svjetla Željka Šaravanja, fotografkinja Ana Šesto, a predstavu je producirala Vitomira Lončar.

Praizvedba ove nove predstave Male scene za mlade i odrasle od 9 godina naviše održat će se u četvrtak, 20. rujna u 20 sati, a pretpremijera će biti u srijedu, 19. rujna također u 20 sati.
Reprize su na rasporedu 22. rujna te 6., 13. i 20 listopada u 20 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook