Legendarni Gibo sinoć je u ekskluzivnom Vala beach klubu Hotela Dubrovnik Palace priredio Dubrovčanima vrhunski koncert za pamćenje!


Bila je to spektakularna završnica ovogodišnje sezone ljetnih koncerta Zvijezde pod zvijezdama koju Adriatic Luxury Hotels osmu godinu zaredom organiziraju na ekskluzivnim lokacijama svojih hotela pod zvijezdama.

Otvorivši koncert Spalatovom uspješnicom čiji je autor: ‘Sve ću preživit’ lagano je počeo zagrijavati publiku. Nakon kratkog uvoda, Gibo je nastavio komunicirati s publikom cijelu večer i rekao: ‘Večeras ću biti pomalo sebičan - i pjevati pjesme za svoju dušu’. I kako je najavio tako je i bilo te je Dubrovčanima priredio istinski show.

>> Ovo sigurno niste znali o Gibonniju

Kako je koncert odmicao, atmosfera je rasla, a Gibonni je pun energije ulazio u publiku, zatražio je i drveni stol kako bi pod nogama dao ritam pjesmi, a kamermanu jedne televizije ‘posudio’ kameru kojom je snimao publiku. U jednom trenutku na stageu su se našlo i osoblje hotela koje je tu večer marljivo radilo i sa zadovoljstvom pjevalo Gibonnijeve hitove u glas s publikom.

Energija koja je prštala s pozornice preselila se i u publiku koja je razdragano uživala. Bio je to uistinu jedan od posebnih koncerata gdje je pozitivna ‘vibra’ bila opipljiva. Nakon gotovo trosatnog koncerta Dubrovčani su ga uz dva bisa jedva pustili da ode s pozornice, a on im je za kraj poručio: ‘Hvala Vam što ste ste me pozvali i što ste došli. Zovite me opet i ja ću sa zadovoljstvom doći, u ovo jedinstveno mjesto, u ovaj poseban grad!’

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook