Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Vatra' će koncertom u Tvornici 15. prosinca predstaviti svoj šesti album 'Ima li budnih'.


Veza između Vatre i Tvornice traje već nekoliko godina, pa će bend, već tradicionalno, svoje nove pjesme predstaviti upravo u novouređenom zagrebačkom klubu.

Do sada su obožavateljima predstavljeni singlovi 'Tremolo' (feat.Damir Urban), 'Ima li budnih (feat. Ljubica Gurdulić)' i aktualni 'Plima adrenalina', a kako uživo zvuči ostatak ovog odličnog izdanja koje je, po riječima kritičara, Vatru svrstalo u sam vrh srednje struje domaćeg rocka, publika će otkriti na samom koncertu.

Uz po prvi puta izvedene pjesme s novog albuma, petorka će se prisjetiti i nekih pjesama s prijašnjih albuma koje nisu često nalazile svoje mjesto na koncertnim set listama, no neće zaobići ni dosadašnje hitove sa prvih pet albuma.

Na pozornici će im se ovoga puta pridružiti mnogobrojni suradnici i prijatelji, poput Mile Kekina i Stipe Mađora iz Hladnog piva, Ljubice Gurdulić iz Svadbasa, Aljoše Šerića (ex Ramirez, Pavel).
 

Vezani članci Na Jarunu gorjeli automobili - 1 Vatra na automobilima u Zagrebu: Na Jarunu izgorjelo više parkiranih automobila Vatrogasci, ilustracija Veliki požar noćnog kluba u Zagrebu: Plamen u potpunosti zahvatio objekt, na teren izašlo 15 vatrogasaca