Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željko Samardžić je svojim hitovima treće ljeto zaredom zapalio mnogobrojne obožavatelje u ovom dijelu Dalmacije.


'Večeras je bilo zaista prelijepo. Čak sam neke ljude sreo koje nisam dugo godina vidio. Mislim da je svaki put sve bolje, bolje i bolje, nadam se i dogodine doć', rekao je Željko Samardžić.
Popularni Mostarac s beogradskom adresom koji ove godine slavi 15 godina karijere, ljeto provodi s obitelji u svojoj kući u Kotoru, otkud putuje na nastupe po Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori. Do kraja godine očekuje ga izlazak novog, dugoočekivanog albuma.

Vezani članci PR Doris Dragović: „Osjećam se počašćeno biti gošćom bana Jelačića“ Boban Rajović (Foto: Screenshot) Jedan od najpoznatijih folk-pjevača izveo ''Cesaricu'' u Makarskoj: ''Teško je sada pjevati pjesmu ovog velikana''

Mnogi ne znaju da se ovaj, kako za sebe u šali kaže, stari lav osim u pjevanju, okušao i u glumi. U vrlo gledanoj seriji 90-ih, Željko je utjelovio lik vozača autobusa.
'Bio sam u onoj seriji Složna braća. Mnogi mi govore pa kao nisam znao, vidio sam na Youtubeu. Pa ne možeš me prepoznat kad je moj glavni imidž moja bijela kosa, tamo su mi stavili kapu na glavu', našalio se Željko.
Samardžić, inače otac 3 kćeri i djed dvoje unuka svoju je suprugu Maju zaprosio pjevajući na njenoj maturalnoj zabavi.

'Ja sam rekao pošto se mi zabavljamo već pola godine, odluči se hoćeš li kući kod mene ili ćeš svojoj kući. Ona se na moju, a vjerojatno i na njenu sreću odlučila da ide sa mnom i eto, već 33 godine živimo bez ikakvih problema. Nikad nikome nije pošlo za rukom da to poljulja', dodao je.

Što je još otkrio Željko Samardžić pogledajte u prilogu In Magazina.