Producent posljednjeg Madonninog albuma MDNA, Francuz Martin Solveig, konačno ponovno dolazi u Hrvatsku.


Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl Umagination održava se od 01. do 03. lipnja 2012. na prostoru ATP dance Arene u Umagu. Iako je Madonnin koncert u Hrvatskoj otkazan, posjetitelji Umaginationa imati će prilike čuti najnovije glazbene hitove koje je Martin Solveig radio za Madonnin posljednji album.

Kraljica pop-a Madonna upravo je Solveiga angažirala na svom posljednjem albumu MDNA kao jednog od glavnih autora i producenata.

Vezani članci Madonna Kraljicu popa cenzurirali na društvenim mrežama, širi opasne i lažne informacije Madonna On ima 25, a ona 61 godinu: Svog mlađahnog dečka povela je na susret s bivšim mužem

‘U Hrvatsku dolazim nakon dugo vremena i veselim se velikom ljetnom spektaklu Umagination. Publika u Umagu imati će priliku čuti moje najveće hitove, kao i novitete koje pripremam. Obećavam nazaboravan provod’, izjavio je Martin Solveig.

Martin Solveig franscuski je superstar DJ koji posljednjih godina uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista.

Prošloljetni hit Hello prodan je u milijunima primjeraka diljem svijeta, a u video spotu koji je sniman na teniskom turniru Roland Garossu a na društvenim mrežama pregledan u više od 20 milijuna puta, sudjelovao je i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.